“Een sprankelend mindful programma voor kinderen met leuke video’s bestaande uit praktische oefeningen en kindermeditaties”.

Het Mindful Kidz Programma is bedoeld om je kind(eren) samen met jou op een speelse manier kennis te laten maken met de voordelen van mindfulness.

Nu je samen met je kind(eren) veel thuis zit is het een mooi moment om samen met je kind een online programma over mindfulness te doen. Deze bestaat uit mindfulness oefeningen voor kinderen en kindermeditaties en zijn natuurlijk ook heel prettig om te doen voor jou als ouder (in quarantaine).

.

Wat levert het op?

zelfbewustzijn en inzicht in eigen geluk

Kinderen krijgen kennis over de eigen innerlijke wereld: gedachten, gevoelens en reacties in het huidige moment. Dit bewustzijn helpt om keuzes te maken die goed zijn voor henzelf én de omgeving.

Betere sociaal-emotionele ontwikkeling

Kinderen die mindfulness beoefenen hebben een groter zelfbewustzijn en voelen meer verbondenheid met anderen. Hierdoor zijn kinderen beter in staat om verantwoorde beslissingen te nemen en sociaal gedrag te vertonen ten opzichte van anderen en de wereld om hen heen.

Verhoogde aandacht

Verschillende studies binnen het onderwijs laten zien dat mindfulness leidt tot een betere concentratie  alsook hogere schoolcijfers en een algemeen gelukkiger gevoel.

Hoe werkt het programma

Elke dag een nieuwe sprekende les

De challenge bestaat uit 20 sprankelende filmpjes met een stiltemoment en een oefening.
Elke week heeft een eigen thema:

Eigen gedachten en gevoelens

Het gebruik van de zintuigen

Manieren om met lastige momenten om te gaan

Handvatten die bijdragen tot geluk

Bekijk hieronder een voorbeeldles
Samen met je kind
Leuk om met je kind(eren) meer over mindfulness en meditatie te leren. Leren door samen doen!

Eigen veilige omgeving
Je krijgt toegang tot de All Happy Kidz app. Deze is toegankelijk vanaf de computer, tablet én mobiel.

Elkaar Inspireren
Delen maakt alles leuker. Samen met andere ouders en kinderen kun je onder de oefening in het online platform je ervaring delen.

Praktische info
Start: maandag 23 maart
Duur: Reken op ongeveer 10-15 minuten per les. Elke dag staat er een nieuwe aflevering klaar. Je kunt het programma op je eigen tempo volgen.

WE STARTEN OP MAANDAG 23 MAART

“De filmpjes zijn sprekend, herkenbaar en stoer. Dit maakt het niet alleen leerzaam en praktisch, maar ook nog eens heel leuk!”

Join the movement for a world full of Happy Kidz

All Happy Kidz is een initiatief van all happy schools. Onze missie is om kinderen te verrijken met lesmateriaal die ingaat op alles wat nog meer belangrijk is dan het cognitieve denken. Namelijk gedachten, gevoelens, je zintuigen, bezig zijn met geluk en mindfulness. We bieden kinderen de handvatten om te kunnen omgaan met de alledaagse druk en goed voor zichzelf te kunnen zorgen. Onze kinderen verdienen zoveel meer dan alleen stilzitten en schoolse vaardigheden leren. For a world full of Happy Kids

VEELGESTELDE VRAGEN:

Hieronder staan antwoorden op veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Mail naar info@allhappykidz.com. Iemand van ons team neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Wanneer start het programma?

Het programma start op maandag 23 maart.

Wat levert het programma op?

Door mee te doen met het programma kan je kind op een speelse manier ontdekken hoe zijn/haar innerlijke wereld en bewustzijn werkt. Hiermee leert je kind de lessen van geluk.

Mijn kind heeft AD(H)D, kunnen we meedoen?

Ja dat kan. Juist voor kinderen met AD(H)D kunnen mindfulness oefeningen heel fijn zijn. In plaats van helemaal stil zitten mag je gewoon bewegen en kun je naar beneden kijken in plaats van je ogen sluiten tijden de stiltemomenten.

Hoeveel tijd kost het programma?

Het bekijken van de filmpjes en het uitvoeren van de oefening duurt 15-20 minuten.

Hoe lang blijft het programma beschikbaar?

Het programma blijft een half jaar beschikbaar

Kan ik meer informatie aanvragen?

Je kunt contact opnemen via de e-mail: info@allhappykidz.com of download de brochure.

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen.

Het kan dat de bevestigingsmail in de spambox terecht is gekomen of in een van je overige postvakken, zoals overig, sociaal en reclame. Heb je de mail gevonden in een van deze mappen? Sla de afzender dan op je contacten of markeer deze als veilig. Zodat je de dagelijkse mails met de link naar de nieuwe videoles in je inbox krijgt.

HEB JE VRAGEN OVER HET

PROGRAMMA?

Stuur ons een berichtje en één van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met je op!

Je kunt ons ook telefonisch of via de mail bereiken:

Tel: 035-2091259
Mail: info@allhappykidz.com

14 + 7 =